Víkendovka Tlapky v tahu 2018
top of page

Víkendovka Tlapky v tahu 2018

Uf! To bylo něco! Historicky první víkendovka pořádaná naším projektem Tlapky v tahu je již minulostí. Co k tomu takhle na úvod říct? Slovy se to dá jen těžko popsat, takže asi jen stručné DĚKUJEME! Děkujeme všem, kteří se víkendovky zúčastnili a dokázali z ní udělat daleko lepší akci, než jsme si vůbec uměli představit. Děkujeme všem, kteří nás jakýmkoli způsobem podpořili, protože bez nich by se tato akce zkrátka nekonala. A děkujeme všem, kteří v nás tolik věřili.


Přestože přípravy byly opravdu velmi dlouhé a často i dost náročné, stálo to za to! Víkendovky se zúčastnilo osm báječných týmů a my musíme zaťukat (ťuk ťuk ťuk), protože se nám, jako zatím vždy, sešla opravdu skvělá parta lidí i pejsků. V pátek jsme akci zahájili výbornou večeří a následným představením se každého z nás. Po představení se jsme pokračovali základní teorií, seznamovacími hrami a krátkým nočním canicrossem.

V sobotu jsme se probudili do krásného slunečného dne, který jsme zahájili rozcvičkou a vydatnou snídaní (není nad pečivo z domácí pekárny a ovoce se zeleninou ze zahrádky), kde navíc každý účastník obdržel milý dárkový balíček! Pokračovali jsme výletem okolo mšeckých rybníků, jelení obory a přírodní rezervace s čapí rodinkou. Trasa vedla po NS Novostrašecko (viz mapa) a až na jeden úsek vedený po poměrně frekventované silnici byla cesta velmi příjemná. V cíli nás čekal trénink kondičního plavání, případně alespoň osvěžení v Červeném rybníce, které po cestě přišlo vhod.

Po návratu z výletu jsme si chvíli orazili a dále pokračovali teorií a praktickou ukázkou strečinku psa. Každý už se těšil na večeři a tak jsme si nacpali pupíky grilovaným masíčkem a opečenými buřty. Za chvíli nám slehlo takže jsme mohli pokračovat seznámením s dogfitness, následnou ukázkou a možností vyzkoušet si cvičení na balančních pomůckách se svými pejsky. Po dogfitness šli pejsci opět odpočívat a my jsme pokračovali ve večerním programu u ohniště.

V neděli nás přivítalo deštivé ráno, což nás ale vůbec neodradilo, naopak nás příjemný chládek a čerství vzduch povzbuzoval během rozcvičky, po které následovala opět výborná snídaně. Dopoledne se konal trénink canicrossu v nedalekém lese, kde jsme si nejprve vyzkoušeli tahání řetězů a dále jsme trénovali předbíhání, různé typy startů, stranové povely atd. Po doběhu následoval poctivý strečink nás i našich pejsků a cesta zpět do našeho zázemí U Jezírka, kde na nás čekal chutný oběd.

Během poledního klidu se na nás přišel podívat jeden černý mrak, který nám to v areálu pořádně zalil a my mohli následně, plní sil, zahájit víkendovkové překvapení, neboli funny závod. Součástí závodu byl teoretický test, kterým prošli všichni na výbornou (!) a krátká pestrá trasa plná dobrodružných překážek a úkolů. Po vyhlášení výsledků závodu a předání cen byla akce ukončena a naši milí dvounozí i čtyřnozí svěřenci jeli domů odpočívat.

... a my tady teď sedíme a s úsměvem na rtech a slzičkou na tváři vzpomínáme, stýskáme si a už teď se moc těšíme na některou z dalších akcí, kde se s vámi moc rádi potkáme!



* Za materiální podporu akce děkujeme firmě Platinum natural, s.r.o., rodině Zábranských, rodině Potměšilových, Romaně Rulfové, Kláře Veselé, Michalu Vokrouhlíkovi a všem ostatním za obrovskou morální podporu!!!

120 zobrazení
DSC_5267.jpg

Tlapkoviny

Nemůžete jít sportovat? Tak si alespoň počtěte!

NEJNOVĚJŠÍ

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
potmesilova_logo3_tlapka_moje1.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page