Canicross tour s Fitminem 2018
top of page

Canicross tour s Fitminem 2018

Canicross tour s Fitminem je nový závodní seriál v běhu se psem. Jeho součástí jsou 3 závody, v Liberci, na Hrubé Skále a v Mladé Boleslavi, kde každý má své vyhlášení a na posledním ze závodů se vyhlašují i celkové výsledky z celého seriálu. K uspořádání tohoto canicrossového seriálu se spojily síly Hruboskalského canicrossu a Run for fun Liberec, čímž vznikla trojice parádních závodů s rodinnou atmosférou.


Tlapky v tahu se v zúčastnily závodu na Hrubé Skále a v Mladé Boleslavi a nutno říct, že všichni byli nadmíru spokojeni. Pořadatelé si s organizací závodů skutečně vyhráli a dali si velmi záležet na každém detailu, který je však pro celkový dojem ze závodů nepostradatelný. V dnešní době je velmi těžké zavděčit se každému, myslím ale, že se příliš nepletu, když řeknu, že Canicross tour s Fitminem se to povedlo. Vždy příjemní a ochotní organizátoři, kteří nás seriálem provázeli si pro nás kromě příjemných, velmi pestrých a výborně značených tratí připravili závodní kategorii pro nejmenší pejsky do 10 kg, dětské závodní kategorie, krásné pamětní medaile pro každého účastníka, vodu pro psy v prostorách startu i cíle, vynikající občerstvení a nápoje pro všechny závodníky, dárkové balíčky, tombolu, vyhlášení kategorie mužů do 4. místa, vyhlášení kategorie žen do 6. místa, obrazovku s online výsledky, velkou spoustu krásných fotografií na památku, vzpomínková videa... zkrátka závody, na kterých se na nic zbytečně nečekalo, vše odsýpalo tak jak mělo, a ze kterých si všichni odvezli krom plných pupíků i krásné zážitky.


A jaké že byly ty trasy? Na Hrubé skále, kde se závod konal 18. 8. 2018, jsme si proběhli trať dlouhou necelé 3 km, no a jak se zpívá v té písničce "Do Českého ráje, cesta příjemná je...", je to tak, trať na Hrubé Skále, v CHKO Český ráj, byla pestrá vlnitá a dokonce i ten obávaný sešup, na který jsme byli předem několikrát upozorněni, který byl označen cedulí, a u kterého stáli pomocníci, tam zkrátka patřil a my jsme za něj byli nakonec rádi - dlouho na něj budeme vzpomínat! Grilované maso, meloun a 15 kg hladké mouky (:D) bylo to nejlepší, co jsme za zdolaný závod mohli dostat!

Trasa v Mladé Boleslavi, kde se běhalo 29. 9. 2018, byla dlouhá zhruba 3,5 km a nebyla o nic méně pestrá než ta hruboskalská. Vedla příjemným lesoparkem a po polní cestě. Kopečků nahoru i dolu a zatáček doprava i doleva bylo tak akorát, a tak nás i tato závodní trať velmi bavila. Odměnou v cíli nám tentokrát byly mimo ovoce a pestrý výběr nápojů i výborné domácí buchty a bábovky, mňam! Mnohokrát děkujeme pořadatelům tohoto seriálu a klobouk až na zem před nimi, opravdu jsme si to moc užili a nemůžeme se dočkat příštího ročníku!

No a jak si Tlapky na Canicross tour s Fitminem vedly? Všichni odjížděli ze závodů velmi spokojení a to je přece to hlavní! Kdyby vás ale přeci jen zajímaly naše časy, mrkněte se na náš Facebook, tam jsme se s nimi pochlubili u naší společné fotografie :).

146 zobrazení
DSC_5267.jpg

Tlapkoviny

Nemůžete jít sportovat? Tak si alespoň počtěte!

NEJNOVĚJŠÍ

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
potmesilova_logo3_tlapka_moje1.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page