JSME MUSHER KLUB!
top of page

JSME MUSHER KLUB!

Je to tak! Od 1. 1. 2019 se z projektu Tlapky v tahu stal oficiální musher klub - oddíl sportu psích spřežení při Tělovýchovné jednotě Hostivice, z.s., tím se stal i řádným členem České unie sportu, z.s. (ČUS) a v květnu 2019 budeme žádat o přijetí i do České asociace sleddog sportů, z.s. (ČASS).


Hodiny a hodiny strávené pročítáním a studováním různých článků o založení musher klubu, dopisováním a telefonováním se zástupci TJ Hostivice a ČASS (tímto všem děkuji za jejich pomoc a cenné rady), zajišťováním všech potřebných dokladů a nakonec prezentace naší činnosti před komisí TJ (a následně v květnu i při členské schůzi ČASS)... to vše v období příprav na státní závěrečnou zkoušku... Ale stálo to za to!

Mám velikou radost, že s vámi mohu jako novopečená předsedkyně sdílet tuto úžasnou novinu a je mi ctí představit vám nový Musher klub Tlapky v tahu. Co vše to pro vás znamená můžete nadále sledovat zde na klubovém webu nebo na klubových sociálních sítích. Přesto bych vás ráda informovala o možnosti stát se našimi členy a čerpat tak spoustu členských výhod a být součástí našeho dalšího rozvoje (pro více informací mě neváhejte kontaktovat).

Nadále se můžete účastnit našich společných tréninků rozšířených o koloběžkové tréninky. Těšit se můžete i na oblíbené společné dogtreky českou krajinou, které však nabírají na svém významu, stane se z nich dobročinná akce podporující vybrané spolky a organizace. Neochudíme vás ani o letní víkendové soustředění, letos však prodloužené o jeden den! Novinkou v našem repertoáru jsou i čtvrtletní vzdělávací besedy se speciálními hosty. A to nejlepší na konec... Připravujeme pro vás první ročník canicrossového závodu Tlapkros! Tlapkový rok 2019 je naplněný k prasknutí a my uděláme vše pro to, abychom vás nezklamali.

Jaké změny postihnou nečleny našeho klubu?

- Společné tréninky canicrossu a kolobežkování se psy budou zpoplatněny symbolickou částkou 50 Kč (s výjimkou pro děti do 15 let), tyto peníze klub využije na nákup půjčovacího vybavení, svůj další rozvoj a na pohonné hmoty. Společné výběhy budou zdarma.

- Podmínkou pro účast na společném dobročinném dogtreku bude uhrazení startovného, jehož část bude věnována podporované organizaci či spolku.

117 zobrazení
DSC_5267.jpg

Tlapkoviny

Nemůžete jít sportovat? Tak si alespoň počtěte!

NEJNOVĚJŠÍ

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
potmesilova_logo3_tlapka_moje1.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page